Rygsæk Terrain Twin mesa

799,95 DKK
1.199,95 DKK
Du sparer: 400,00 DKK
Lager: På lager
Model/varenr.: Al18924

ByAllen rygsæk Terrain 30l med Integreret våben/buebæresystem

Terrain™ Twin Mesa Daypack har en Mossy Oak® Break-Up Country™ camouflage rygsæk med et integreret skydevåben eller buebæresystem og masser af opbevaringsrum til at hjælpe med at håndtere dit udstyr.

Beskrivelse

Terrain™ Twin Mesa Daypack: Optimal Kammerat til Dit Næste Jagt Eventyr**

Produktbeskrivelse:
Terrain™ Twin Mesa Daypack er den ideelle rygsæk til den seriøse jæger. Med sit Mossy Oak® Break-Up Country™ camouflage-design og et integreret system til at bære både skydevåben og bue, er denne rygsæk skabt til at opfylde alle dine behov i felten. Rigelig opbevaringsplads og fremragende åndbarhed sikrer, at du kan håndtere dit udstyr effektivt og komfortabelt.

Nøglefunktioner:

- TERRAIN™ DAYPACK: Det integrerede system til skydevåben og bue gør dig klar til enhver situation i felten. Med fem lynlåslommer og en indvendig mesh-opbevaringslomme kan du nemt organisere og få adgang til dit tilbehør og udstyr.

- MOSSY OAK® RYGSÆK: Justerbart taljebælte (op til 138 cm) samt polstrede og justerbare skulderstropper og brystrem sikrer maksimal komfort og sikkerhed under brug. H2O-hydreringsporten er en ekstra funktion, som giver dig adgang til vand, når du har mest brug for det.

- ERGONOMISK DESIGN: Rygsækken måler 36 cm i længden, 13 cm i bredden og 51 cm i højden med en kapacitet på 30 liter. Den polstrede mesh-ryg giver fremragende åndbarhed, selv under lange ture.

- MOSSY OAK® BREAK-UP COUNTRY™ CAMO: Denne camouflagemodel er perfekt til jagt i Nordeuropa. Med realistiske elementer, der spejler naturens dybde og skygge, hjælper den dig med at forblive uset i terrænet.

Fordele:

1. Integreret Bæresystem: Den indbyggede løsning til skydevåben og bue sikrer, at du altid er klar til at tage dit skud, uanset om du jager med riffel eller bue.

2. Komfort og Sikkerhed: De justerbare stropper og taljebælte, sammen med den polstrede ryg, sikrer, at du kan bære rygsækken komfortabelt og sikkert hele dagen.

3. Effektiv Organisation: Med fem lynlåslommer og en mesh-opbevaringslomme kan du holde dine nødvendige genstande organiseret og let tilgængelige, så du hurtigt kan finde det, du har brug for, når det tæller mest.

4. Fremragende Kamouflage: Mossy Oak® Break-Up Country™ camouflagemønsteret giver optimal skjul i de nordeuropæiske landskaber, hvilket forbedrer dine chancer for en vellykket jagt.

Med Terrain™ Twin Mesa Daypack får du en pålidelig og praktisk partner til dine jagteventyr, der kombinerer komfort, funktionalitet og skjul i ét.

 

Rygsækken måler 36cm lang x 13cm bred x 51cm høj og 30 liter.

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
Forslag til dig

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
Andre købte også
Betalingsmetoder
paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Find os på